.

Over Varwijk Wonen Slapen

Varwijk Wonen Slapen in de regio Dedemsvaart, Hardenberg, Ommen en Zuidwolde is dé woon en verhuisspecialist bij jou in de buurt.

Een totaalpakket op het gebied van inrichting, interieur en verhuizen, dat is wat Varwijk je biedt.

Bezoek de winkel of neem contact op voor informatie of het maken van een afspraak.

Varwijk Wonen Slapen biedt je een totaalpakket

In onze woonwinkel vind je uitgebreide collecties woon- en slaapkamermeubilair, stoffering, accessoires, verf en nog veel meer. De medewerkers van Varwijk staan je graag te woord over de mogelijke oplossingen voor jouw huis en de service die Varwijk je daarbij kan leveren. Ook op het gebied van projectinrichting beschikt Varwijk over een groot aanbod vloeren, wandoplossingen en raamstoffenringen.
En natuurlijk, voor elke verhuizing - klein of groot - is Varwijk Verhuizen de aangewezen Erkende verhuizer.

Varwijk Wonen Slapen ontzorgt

Weet je niet hoe je jouw nieuwe woning of appartement in moet richten, waar je naartoe moet, welke schilder, welke stoffeerder en welke verhuizer je moet bellen? Hoe gaat dat met de planning, is de schilder wel op tijd klaar, wanneer begint de stoffeerder en oja de overdracht van jouw huidige woning is bijna zover... Wij ontzorgen je, 1 aanspreekpunt voor de schilder, stoffeer en verhuiswerkzaamheden kortom alles onder 1 dak.

Wij werken nauw samen met een schilder/behanger, stofferen met eigen stoffeerders en verhuizen jouw inboedel, zodat de planning helemaal aan elkaar is aangepast.

Alle aandacht

Jouw uitgesproken stijl staat voorop bij ons. Maar mocht je wat stijladvies willen inwinnen, staan we voor je klaar met kleuren en stalen. 

Neem contact op met Varwijk Wonen Slapen

Laat een bericht achter via onderstaand formulier en we nemen binnen 24 uur contact met je op!