.

Holland Haag

Holland Haag gordijnen: kwalitatief hoogwaardige raamdecoratie en eigentijdse ontwerpen

Advies over Holland Haag

Holland Haag gordijnen kopen in Dedemsvaart, Hardenberg, Ommen en Zuidwolde

Familiebedrijf Holland Haag kenmerkt zich door maximale service. Dit zit hem niet alleen in een enorm uitgebreide collectie gordijnstoffen, maar ook nauwkeurige confectie en vlamvertragende materialen. Kom de collectie bekijken bij Varwijk Wonen Slapen in Dedemsvaart.

Holland Haag gordijnstoffen voor thuis in de regio Dedemsvaart, Hardenberg, Ommen en Zuidwolde

Prachtige overgordijnen als finishing touch voor jouw kamer. Holland Haag gordijnstoffen zorgen letterlijk en figuurlijk voor warmte in iedere kamer. Met transparante gordijnstoffen creëer je zachte of juist speelse lichteffecten. Net dat beetje extra privacy en toch voldoende licht in huis. Met unikleuren breng je rust in je interieur of zorg je voor een opvallend accent in de kamer.

Confectie van gordijnen door Holland Haag bij Varwijk Wonen Slapen in Dedemsvaart

Als de juiste materialen en dessins zijn gekozen, is het tijd voor de finishing touch. De confectie van gordijnen heeft veel invloed op de uiteindelijke look van de stoffen. Kies voor een elegant plooigordijn, klassieke ringgordijnen of ga voor één van de specials. Varwijk Wonen Slapen adviseert je graag!

Holland Haag raamdecoratie bij Varwijk Wonen Slapen

Bij Varwijk Wonen Slapen maak je kennis met de meest uiteenlopende mogelijkheden van Holland Haag. Extra sfeer, warmte of een opvallend detail in jouw interieur. Ervaar het zelf in de showroom in Dedemsvaart.

Holland Haag gordijnstoffen bij Varwijk Wonen Slapen in de regio Dedemsvaart, Hardenberg, Ommen en Zuidwolde

Overgordijnstof
Transparante gordijnstof
Gordijnen in unikleuren

persoonlijk interieuradvies

Varwijk Wonen Slapen, jouw Holland Haag specialist in de regio Dedemsvaart, Hardenberg, Ommen en Zuidwolde.

Varwijk Wonen Slapen is dé Holland Haag specialist bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment overgordijnstof, transparante gordijnstof, gordijnen in unikleuren en meer! Wij kijken graag samen in onze showroom in Dedemsvaart naar de mogelijkheden bij jou thuis. Keuze gemaakt? Wij zorgen dat jouw gordijnen perfect worden opgehangen!

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook