.

Optisleep boxsprings en matrassen

Boxsprings en matrassen van OptiSleep bij Varwijk Wonen Slapen

✔ Complete slaapsystemen  ✔ Je bed zelf samenstellen  ✔ Omruilgarantie matraskern

Lekker geslapen? Goed slapen is voor iedereen anders. Maar of je nu op je rug, je buik of je zij slaapt, de nieuwste collectie van OptiSleep is er in ieder geval voor elk type slaper. Vooral omdat OptiSleep een complete collectie heeft, waarin je gegarandeerd de beste oplossing vindt voor jouw nachtrust.

Stel zelf je boxspring samen

Slapen op een boxspring van OptiSleep is op en top relaxen. Helemaal als je die boxspring zelf samenstelt bij Varwijk Wonen Slapen. En je hebt volop keuze. Jij bepaalt hoe je bed eruit komt te zien. En hoe comfortabel je ligt natuurlijk.

We beginnen bij de bedbodem. Dankzij de dwarsgespannen spiraalbodem en de pocketvering met 5 comfortzones zorgt het onderstel al voor een optimale ventilatie en lichaamsondersteuning. Een traditionele of Scandinavische boxspring? Vlak of (elektrisch) verstelbaar? In een klassieke of moderne stijl? Met OptiSleep kun je alle kanten op.

Pocketvering matrassen

Uitgerust wakker worden doe je op een matras van OptiSleep. De pocketveren matrassen vormen zich naar je lichaam en geven je de ondersteuning die je nodig hebt. Een extreem goede ventilatie, veerkracht én elasticiteit. Je merkt snel genoeg dat je op een matras van OptiSleep ligt.

Voldoet het matras toch niet helemaal aan je verwachtingen? Bij OptiSleep krijg je 90 dagen omruilgarantie op de matraskern, die onder meer bestaat uit OptiFoam®HR, Ocean Blue® latex of Talalay® latex. Naast die matraskern levert overigens ook de innovatieve tijk je veel voordeel op. Al is het alleen al omdat je de tijk gemakkelijk kunt afritsen en reinigen.

Genieten van hoogwaardige kwaliteit

Voor alle OptiSleep producten worden alleen hoogwaardige materialen gebruikt. Alles wordt met zorg en oog voor detail afgewerkt. Met de producten van OptiSleep ben je verzekert van jarenlang slaapcomfort.

Wij, als OptiSleep dealer, adviseren je graag over de mogelijkheden van OptiSleep. 

Bekijk ons assortiment

Topdekmatrassen

Het topdekmatras is essentieel bij Scandinavisch slapen. En je slaapt er niet alleen heel lekker op, je verlengt er ook nog eens de levensduur van je reguliere matras mee. De topdekmatrassen van OptiSleep zijn comfortabel, praktisch én hygiënisch. HR Schuim, latex of pocketvering topdekmatras ? Je kiest de matraskern voor de topper, die het beste bij je past.

Dekbedden en hoofdkussens

Met de aanschaf van een hoogwaardig dekbed en hoofdkussen zet je de laatste stap naar een goede nachtrust. Of misschien wel de eerste stap, omdat je snel en gemakkelijk je slaapcomfort verbetert. Van donzen vullingen, wollen vullingen, kameelhaar vullingen tot aan wildzijde vullingen, OptiSleep biedt je een uitgebreid assortiment dekbedden en hoofdkussens. 

5 redenen om voor OptiSleep te kiezen

Kies je voor OptiSleep dan kies je voor gegarandeerde kwaliteit en vakmanschap, tegen een eerlijke prijs. De OptiSleep producten vormen de meest comfortabele basis voor een optimale nachtrust.

1. OptiCare

Omruilgaranties die zekerheid geven. OptiSleep kiest voor de meest duurzame, kwalitatieve en ventilerende materialen daarnaast gebruiken wij reinigbare materialen en vlekwerende en waterafstotende stoffen.

2. OptiZone

Extra elastische zone voor optimaal comfort waar mogelijk en het gebruik van druk verlagende materialen.  

3. OptiColor

Luxe en trendy stoffen van o.a. de ploeg.

4. OptiMix

Stel je eigen boxpspring samen, met keuze in comfort, type materiaal, hoofdborden, poten, stoffen en topdekmatrassen en accessoires. Zoals deze gestoffeerde tablethouder. 

5. OptiClimate

Van onze boxsprings tot matrassen, al onze producten hebben een goede ventilatie en materialen die temperatuur regulerende en vocht opnemende eigenschappen hebben voor een optimaal slaapklimaat.

Slaapadvies

Varwijk Wonen Slapen, jouw OptiSleep specialist in de regio Dedemsvaart, Hardenberg, Ommen en Zuidwolde.

Inspiratie nodig? Kijk voor slaapkamerideeën in ons Lookbook.