.

Het fundament van jouw slaapsysteem

Bedbodems bij Varwijk Wonen Slapen

Bedbodems kopen in de regio Dedemsvaart, Hardenberg, Ommen en Zuidwolde

✔ Persoonlijk advies  ✔ Lattenbodems en spiraalbodems  ✔ Verstelbare bedbodems

De bedbodem is het fundament van jouw slaapsysteem. Wij adviseren je graag.

Een bedbodem voor jouw lichaam vind je bij Varwijk Wonen Slapen

Jouw bedbodem is het fundament van je bed. En daarom geven we de bedbodem graag wat extra aandacht. Zodat je precies weet welke het meest geschikt is voor jou en waar jouw slaapcomfort uiteindelijk vandaan komt. Is dat een boxspring bodem, een lattenbodem of een spiraalbodem? En spelen gemak en luxe een grote rol bij jouw aanschaf of kijk je meer naar de prijs? Wij houden rekening met jouw voorkeuren en richten ons vooral op je slaapcomfort. Goed slapen begint bij je bedbodem.

Het ruime assortiment bedbodems van Varwijk Wonen Slapen

Heb je een kwalitatief hoogwaardig matras, dan profiteer je daar alleen van als ook je bedbodem in orde is. Varwijk Wonen Slapen heeft een ruim assortiment bedbodems. Behalve de boxspring bodem, kun je kiezen voor een lattenbodem, spiraalbodem of schotelbodem. En ieder type bedbodem heeft unieke eigenschappen. De lattenbodem is misschien wel de meest bekende, maar ook de andere bedbodems zorgen voor extra slaapcomfort. Als je je bedbodem maar goed afstemt op je matras. En daar hoef je je bij Varwijk Wonen Slapen geen zorgen over te maken

Lattenbodems als bedbodem? Varwijk Wonen Slapen vertelt het je!

Lattenbodems zijn geschikt voor zowel pocketveren matrassen, schuimmatrassen als latex matrassen. Grote kans dus dat je uitkomt bij een lattenbodem, waarmee je volop geniet van een betere nachtrust. Je ligcomfort gaat er namelijk duidelijk op vooruit omdat de lattenbodem, in combinatie met je matras, je lichaam optimaal ondersteunt. Bovendien ventileert je matras goed op een lattenbodem en plaat je de lattenbodem eenvoudig en snel in je bedombouw. Vlak of verstelbaar, met comfortzones of zonder, de latten op het frame of binnen het frame. Ook bij de lattenbodems van Varwijk Wonen Slapen is er genoeg te kiezen.

Spiraalbodems, schotelbodems en boxspringbodems kopen in de regio Dedemsvaart, Hardenberg, Ommen en Zuidwolde

De meeste bedbodems plaats je vrijstaand op een set poten of in een bedombouw.

Ook spiraalbodems, schotelbodems en boxspring bodems. De spiraalbodem is dan niet geschikt voor elk type matras, door de open structuur is de ventilatie in ieder geval uitstekend. Verder gaat de spiraalbodem lang mee. De schotelbodem heeft als groot pluspunt dat deze de druk van zowel het matras als de slaper perfect verdeelt. Een groot verschil met de lattenbodem is dat de latten op een schotelbodem niet kunnen buigen. Een boxspring bodem is eigenlijk een boxspring zonder matras. Ga je voor deze losse bedbodem, dan heb je de keuze uit verschillende veringen. 

Verstelbare bedbodems

Heb je rugklachten? Lees je vaak een boek in bed of kijk je er televisie? Dan past een verstelbare bodem waarschijnlijk perfect in jouw slaapkamer. Met een verstelbare bedbodem zit of lig je gemakkelijk en snel in jouw ideale houding. Varwijk Wonen Slapen heeft zowel handverstelbare als elektrisch verstelbare bedbodems. Kies je de handverstelbare variant, dan zorg je met handgrepen bij het hoofd- en voeteneind eenvoudig voor je meest comfortabele houding. De elektrische bedbodem levert je nóg meer gemak op, omdat je met een afstandsbediening de verschillende comfortzones apart instelt. En daar kom je je bed niet voor uit.

 

Hoe leg jij de basis voor je slaapcomfort? We vertellen je graag over de mogelijkheden.

De merken van Varwijk Wonen Slapen

Bij Varwijk Wonen Slapen verkopen we onder meer de volgende merken:

Inspiratie nodig? Kijk voor slaapkamerideeën in ons Lookbook.