.

Duo rolgordijnen bij Varwijk Wonen Slapen

Duo rolgordijnen bij Varwijk Wonen Slapen

 

✔ Trendy rolgordijnen  ✔ Elektrische bediening  ✔ Vakkundige montage

Het duo rolgordijn is een echte sfeermaker. Door de combinatie van transparante en niet-transparante banen, varieer je eenvoudig met de lichtinval. Zodat je precies de hoeveelheid licht in huis krijgt die je wilt. En dat terwijl je niets inlevert op je privacy. Ervaar zelf de voordelen van duo rolgordijnen in de showroom van Varwijk Wonen Slapen.

Wat zijn duo rolgordijnen?

Duo rolgordijnen, of multishades, bestaan uit twee verschillende lagen stof. Deze lagen bewegen afzonderlijk van elkaar, waardoor je op ieder moment van de dag de optimale balans tussen privacy en lichtinval creëert. Je zet het duo rolgordijn in drie verschillende standen: open, halfopen of gesloten. En door de horizontale banen hebben de multishades ook nog eens een moderne uitstraling. Op zoek naar een mooie en functionele raamdecoratie? Profiteer van de voordelen van duo rolgordijnen.  

Duo rolgordijnen op maat

Dankzij de veelzijdigheid van de duo rolgordijnen passen ze in elk interieur. Van de gordijnstof tot aan de gedetailleerde afwerking, bij Varwijk Wonen Slapen stel je jouw rolgordijn helemaal zelf samen. Met hulp van onze specialisten zorg je ervoor dat jouw duo rolgordijn perfect aansluit op je woonstijl. Kies de juiste kleur, ga voor een uniek dessin en maak het duo rolgordijn compleet met een koof en onderlat. Wij komen graag bij je langs om alles exact op te meten. En is jouw duo rolgordijn klaar, dan monteren we die vakkundig voor je. Vraag onze specialisten naar de mogelijkheden.

Eenvoudige bediening

Standaard rusten we jouw raamdecoratie uit met een kettingbediening. Wil je liever het gemak van een elektrische bediening? Geen probleem. Met één druk op de knop zet je het duo rolgordijn in de gewenste stand. En dat kun je op verschillende manieren doen: vanuit je comfortabele stoel met een afstandsbediening of zelfs als je niet thuis bent via een handige app op je smartphone. Laat je verrassen door de technische mogelijkheden van onze raamdecoratie.

Duo rolgordijnen kopen in de regio Dedemsvaart, Hardenberg, Ommen en Zuidwolde?

De grote merken van Varwijk Wonen Slapen

Bij Varwijk Wonen Slapen verkopen we onder meer de volgende merken:

Inspiratie nodig? Kijk voor woonideeën in ons Lookbook.