.

Je eetkamer goed en mooi inrichten

Blog

Je eetkamer goed en mooi inrichten? Wij hebben een aantal tips en suggesties voor je.

De eetkamer is een plek waar je veel tijd doorbrengt. Ontbijten, het laatste nieuws lezen, lunchen, dineren, spelletjes doen, werken en borrelen: het kan allemaal aan de eettafel. Een goede eettafel is daarbij van belang.​​​​​​

Tafels zijn er in vele soorten en maten. Wat past er bij jouw stijl, industrieel en tijdloos? Dan is de uitschuifbare eetkamertafel Eltine een hele mooie keuze. Liever een ronde tafel die helemaal van hout is?  Eettafel Woud is dan een goed voorbeeld. Heb je specifieke wensen? Dan kun je tafel Bauke helemaal naar eigen wens aanpassen.

Honck eettafel Bauke naturel stoelen Walt.png

Eettafel Bauke met eetkamerstoelen Walt

 

Comfortabele stoel in je eetkamer

Aan een eettafel moet je goed kunnen zitten. Dus je wilt goede, maar zeker ook mooie stoelen die bij je woonstijl passen. Ook hierin kun je altijd iets vinden dat bij jou past. Ga je voor heel veel comfort, inclusief wielen en armleuningen, kies dan een fauteuil zoals Madelief. Als je voor een strakke look gaat, dan is er eetkamerstoel Bas en ga je voor klassiek dan past Veerle er goed bij.

Heb je liever meer design, Caro is een prachtige eetkamerstoel die in een stoer interieur past.

 

Bankje in je eethoek

Tegenwoordig zie je ook veel bankjes verwerkt in de eetkamer, vaak aan één kant, gecombineerd met mooie, vaak ook verschillende stoelen aan de andere kant. Ben jij ook op zoek naar een bank voor bij je eettafel? Wij hebben de eettafelbank Rifka in onze collectie.

Honck eettafel Bauke eettafelbank Rifka stoelen Rusty.png

Eettafel Bauke met eettafelbank Rifka & eetkamerstoelen Rusty

 

Ben je benieuwd naar onze collectie eetkamertafels? We hebben nog veel meer meubelen in ons assortiment.​​​​​