.

Blog

De voordelen van een innovatieve relaxstoel

De voordelen van een innovatieve relaxstoel

Volledig relaxen doe je in de comfortabele stoelen van Studio Relax. Deze innovatieve fauteuils zorgen voor volledige ontspanning. Zowel je lijf als je geest kunnen even tot rust komen. Daardoor hou je meer energie over voor andere activiteiten. Een flinke wandeling in de natuur bijvoorbeeld. Geniet optimaal van dagelijkse bezigheden dankzij de geavanceerde technologie, zoals bluetooth bediening en een elektrische lendenpomp.

Verstelbare relaxstoel

Eén van de voordelen van zo’n luxueuze fauteuil is dat ze verstelbaar zijn. In deze veelzijdige stoelen kun je allerlei activiteiten doen. Kantel de stoel naar wens om ontspannen televisie te kijken, of om even een middagdutje te doen. Heb je visite of wil je een actieve houding aannemen? Dan verstel je de stoel gemakkelijk naar een andere stand.  Je kunt bijvoorbeeld ook alleen de voetsteun uitklappen om je benen volledig te ontspannen. Dat is heerlijk na een flinke wandeling of een actief uitje. Relaxstoel Jeroen heeft een goed zitcomfort. Het scandinavische ontwerp past bij vrijwel elk interieur. Daarnaast heb je ook ontzettend veel keuze in stof-, of leersoorten, kleuren en verschillende soorten armleuningen en voetsteunen. Dankzij deze stijlvolle stoel kan iedereen lekker zitten.

Van top tot teen ontspannen

Ontdek de mogelijkheden van een innovatieve stoel. Er zijn namelijk steeds meer technologische ontwikkelingen waarmee we het zitcomfort nog beter maken. Wat dacht je van een stoel met stoelverwarming, zoals bij de relaxstoel Xenia? Dat is lekker als je het snel koud hebt en het helpt om je lijf beter te ontspannen. Zo kun je echt helemaal tot rust komen. Ook als je langer bent dan gemiddeld wil je van top tot teen ontspannen. Dat kan dankzij de verlengde voetensteun. Klap die voetsteun maar omhoog en geef je benen een welverdiende rust.

Om het je nog makkelijker te maken is het ook mogelijk om te kiezen voor bluetooth bediening. Hiermee kun je de stoel gemakkelijk bedienen op afstand.

Topswing Treasure

Wil je een moderne touch geven aan je interieur? Dan past deze sta-op stoel uit de serie Treasure helemaal bij jou. De stoel is voorzien van gemak en comfort dankzij de elektrische lendensteun. Hierdoor kun je optimaal ontspannen, maar ook weer gemakkelijk in beweging komen. Je hebt geen wellness meer nodig om je lijf die ultieme rust te geven, maar kunt gewoon plaatsnemen in deze fijne relaxfauteuil! We passen de stoel aan op jouw wensen, waardoor deze altijd in de smaak zal vallen. Er zijn veel verschillende uitvoeringen die je kunt aanpassen met technologische gemakken zoals trafo of accu, bluetooth bediening, een elektrische topswing of een lendensteun.

Ervaar zelf hoe het is om volledig tot rust te komen in een innovatieve relaxfauteuil. Kom snel proefzitten in onze showroom.