.

Studio Relax

Eindeloze mogelijkheden voor eindeloos zitten

Pak je relaxmoment bij Varwijk Wonen Slapen in Dedemsvaart

Luxe relaxstoelen waarop je compleet tot rust komt. De stoelen van Studio Relax zijn ergonomisch, functioneel en stijlvol. Je zit uiterst comfortabel, omdat je jouw stoel tot in detail afstemt op je eigen zithouding. Studio Relax biedt eindeloze mogelijkheden voor eindeloos zitten. En je kunt jouw stoel ook nog eens met alle gemak combineren met andere woonstijlen.

Advies

Persoonlijk zit advies; Varwijk Wonen Slapen in Dedemsvaart weet wat je nodig hebt, als het om goed zitten gaat.

Onze zit specialisten nemen graag uitgebreid de tijd voor je, om je te helpen bij het maken van de beste keuze. Zo weet je zeker dat je een fauteuil hebt die bij jou past.

Scandinavisch gevoel van wellness. In de regio Dedemsvaart, Hardenberg, Ommen en Zuidwolde

In je eigen woonkamer wil je kunnen ontspannen. En met een luxe relaxfauteuil van Studio Relax doe je dat op je eigen manier. Iedereen heeft andere wensen als het om zitten gaat. Daarom stel je bij ons je relaxstoel ook helemaal zelf samen. Zodat je niet alleen lekker zit na een dag hard werken, maar van top tot teen ontspant. Pak dat relaxmoment en ervaar een Scandinavisch gevoel van wellness. Of je nu op je stoel wegdroomt bij een boek of geniet van een welverdiend middagdutje, je voelt je thuis.

Even in de relax stand bij Varwijk Wonen Slapen

Welke verwachtingen heb je van jouw relaxfauteuil? In welke woonstijl voel jij je thuis? Hoe wil je de stoel bedienen? Voordat je gaat relaxen in je eigen stoel, nemen we graag uitgebreid de tijd voor je. We luisteren naar je, vertellen je over de vele mogelijkheden van Studio Relax en geven een advies op maat voor jouw stoel. En we laten niets aan het toeval over. Zo kijken we naar je ideale zithouding en bepalen we op basis van je lengte en lichaamsbouw de maat van de stoel.

Comfortabel zitten bij Varwijk Wonen Slapen

Bij Varwijk Wonen Slapen zit je goed. Jouw relaxfauteuil is het stralende middelpunt in je woonkamer. En hoewel de basis van de stoelen al luxueus is, creëer je bij Studio Relax je eigen relaxplek. Je kiest de stoel, die naadloos aansluit op jouw definitie van comfort. En bij iedere stoel uit onze uitgebreide collectie komen ergonomie, functionaliteit en design samen. Welke stoel het ook wordt, je hoeft dus geen concessies te doen. Jouw stoel is compleet.

Eindeloze mogelijkheden.
Eindeloos zitten!

lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook