.

Altijd Goed Slapen

Alles voor een goede nachtrust vind u bij Varwijk Wonen Slapen

Een greep uit onze collectie

De beste matrassen, boxsprings, bedden, lattenbodems met perfecte service in de regio Dedemsvaart, Hardenberg, Ommen en Zuidwolde

De adviseurs van Altijd Goed Slapen hebben een assortiment met een ruime keuze aan boxsprings, matrassen, lattenbodems, kledingkasten, verschillende dekbedden en hoofdkussens. Altijd Goed Slapen heeft service hoog in het vaandel staan. Wij geven jou graag persoonlijk advies en leveren maatwerk. 

De Altijd Goed Slapen slaapcollectie bij Varwijk Wonen Slapen

Multifunctionele kasten

Dekbedden

Matrassen

Lattenbodems

Boxsprings

Blijf met de folder op de hoogte van aanbiedingen

De slaapkamer is een ruimte waar je heel veel tijd spendeert, niet alleen om te slapen, maar ook om intiem te zijn, televisie te kijken, te lezen, je klaar te maken voor vertrek en voor een ontbijtje op bed. Je mag dus best wel wat aandacht aan deze ruimte besteden.
Welke slaapkamers en slaapproducten passen bij jou? En zijn deze spullen voor een mooie prijs te koop?

Een aantal keer per jaar verschijnt de nieuwste folder van Altijd Goed Slapen online

 

Afspraak maken

Wanneer je wilt weten welke matras past bij jouw lichaam en welk dekbed anti allergisch en goed ventilerend is, kun je bij ons terecht. We geven graag passend advies voor een heerlijke nachtrust.

Contact

Mocht je wat slaapadvies willen inwinnen, dan staan we graag voor je klaar. Neem gerust contact met ons op.

Over ons

Onze slaapspecialisten staan voor maatwerk door goed opgeleide adviseurs, gedegen advies en persoonlijk contact. We proberen onze kennis van slaap bij jou in huis te brengen.

Onze slaapexperts willen je graag helpen en adviseren en kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden. Van klassiek tot modern en van trendy tot sober alle opties zijn mogelijk. 

Inspiratie nodig? Neem een kijkje in ons lookbook