.

OptiSleep Pocketvering matras 350 in Dedemsvaart

Alleen de beste materialen staan garant voor onze OptiSleep matrassen. Het OptiSleep Pocketvering matras 350 is geschikt voor iedere bedbodem en gaat lekker lang mee. Dit matras heeft een OptiFoam HR afdeklaag en zorgt voor een iets stevigere/ compacte slaapcomfort. Zo krijgt jouw lichaam de perfecte ondersteuning.

Vanaf € 895,00

Op een pocketvering matras van Optisleep lig je voortreffelijk. Je wordt uitgerust wakker omdat de interactieve hoog laag pocketvering zo mee beweegt dat ieder lichaam op de juiste plekken ondersteuning krijgt. Daarnaast zorgt de open structuur van het pocketvering matras voor een extreem goede ventilatie en levert de aan weerszijden aangebrachte afdeklaag veerkracht en elasticiteit op.

 

De interactieve hoog-laag pocketvering is thermisch gehard. Wat betekent dat ze altijd weer in hun oude vorm terugkomen. Dat zorgt voor een extra lange levensduur. Het OS350 matras van Optisleep is aan weerszijden afgedekt met een hoogwaardig HR40 schuim. Dit schuim heeft uitstekende ventilerende en vochtregulerende eigenschappen, het schuim past zich goed aan het lichaam en heeft een iets steviger ligcomfort.

 

Het matras is omkeerbaar en heeft aan vier zijden hetzelfde slaapcomfort. Voor een langere  levensduur van je matras, is het raadzaam het matras regelmatig om te draaien.

Optisleep matrassen zijn te verkrijgen met een hoogwaardige stretch tijk. Deze tijk is uit één materiaal gemaakt maar, heeft door hoe die gebreid is, toch veel stretch. In de schouderzone zit meer stretch, wat zich beter vormt naar de contouren van je lichaam.

Belangrijk is dat allergenen zoals huisstofmijt geen kans krijgen zich in je matras te nestelen, daarom zit in de damast tijk Sensity® verwerkt. Sensity® is een actieve probiotica die ervoor zorgt dat het matras schoon en fris blijft. Zo kan je heerlijk slapen, wetende dat het matras altijd hygiënisch is!

Meer informatie
Eenheid Stuk
Kenmerken
Lengte 200 cm
Breedte 70 cm 
Hoogte

 24 cm

Kenmerken

Kern: Interactieve hooglaag pocketvering,  thermisch geharde veer, 300 veren per m2. Voorzien van 7 comfortzones

Afdekking: Aan weerszijden afgedekt met 2,8 cm HR40 schuim

Tijk: 100% polyester stretch tijk. Blind genopt door breiwijze stretch zonder elastaan. Extra stretch in schouderzone door opener breiwijze. Ontworpen om stof te kunnen recyclen. 4 symmetrisch geplaatste handgrepen met daarop Opitsleep geborduurd en aan 4 zijden voorzien van een polyester rits.

Damast tijk (meerprijs):  90% polyester/10% viscose tijk. Blind genopt. De damast tijk heeft een Sensity finish. Dit is een probiotica die op natuurlijke wijze zorgt voor een frise slaapomgeving. Optisleep geborduurd op bovenblad.  4 symmetrisch geplaatste handgrepen met daarop Opitsleep geborduurd en aan 4 zijden voorzien van een polyester rits.

Doorstikking: 
De matrassen zijn standaard doorstikt met wol/zijde/katoen. Ook mogelijk in anti allergische uitvoering met comfortill doorstikking 
Toepassingen:
  Geschikt voor alle type bedbodems, vlak en verstelbaar. 

Onderhoud: Regelmatig keren, draaien, luchten en desgewenst borstelen. Het is mogelijk de tijk chemisch te laten reinigen. 

Ligcomfort: soepel, stevigIn de volgende maten beschikbaar:
-lengte: 200, 210, 220 cm
-breedte: 70, 80, 90, 100, 120, 140, 160, 180, 200 cm

Concept Private label collectie
Merk OptiSleep
Collectie Slaapkenner
Merk OptiSleep

Nog geen resultaten