.

Dekbed Alexia 4-seizoenen in Dedemsvaart

4-Seizoenendekbed Alexia, gevuld met eendendons, zorgt voor een extra warmte in de winter. Geschikt voor mensen met een huisstofmijtallergie.
Vanaf € 199,00

Het dekbed Alexia is een weldadig donzen dekbed van hoogstaande kwaliteit. Dekbed Alexia is gevuld met 90% witte Europese eendendons en voelt zacht, licht en warm aan. Het dekbed bezit volume en veerkracht. Het is geschikt voor mensen met een huisstofmijtallergie.

De tijk is van een 100% fijne Mako katoen met een soft finish. 

Het 4-seizoenen dekbed bestaat uit een zomer- en herfst-/ lentedeel. Het zomerdeel is lichter gevuld dan het herfst-/lentedeel. De beide delen van het dekbed kunnen heel makkelijk worden gekoppeld en gedeeld met een eenvoudig knopensysteem. Samen vormen zij voor de koude wintermaanden het warme behaaglijke dekbed.

Het dekbed is verkrijgbaar in diverse afmetingen. 

Alle fabrikanten achter het AGS atelier label staan voor duurzame producten die gemaakt zijn uit hoogwaardige materialen. Wij geven dan ook een garantie van maar liefst 5 jaar.

Om te kunnen zorgen voor een goede nachtrust zijn onze producten afgestemd op jouw individuele behoefte. De dekbedden zijn ingedeeld naar warmteklasse en hoofdkussens zijn afgestemd op de juiste ondersteuning.

Meer informatie
Eenheid Stuk
Type product Donzen dekbed
Collectie Altijd goed slapen
Serie Alexia
Merk AGS
Vulgewicht dekbedden 500 + 300

Nog geen resultaten