.

AGS Matras Fleur koudschuim in Dedemsvaart

Met de 3D-profilering en de 7 zones geeft koudschuim matras Fleur goede ondersteuning en een prettig ligcomfort. Dit matras is heel geschikt voor mensen met een allergie.
Vanaf € 529,00
Afspraak maken
Speciaal voor de mensen, die graag meer comfort wensen bij een koudschuim matras, is matras Fleur ontwikkeld. Door het gebruik van hoogwaardig materiaal en grondstoffen matras Fleur veel voordelen.
Met de 3D-profilering en de 7 zones voor de schouder, heup en taille, geeft dit matras Fleur een uiterst prettig ligcomfort. De schouder- en heupzone zijn iets zachter terwijl het middendeel weer wat steviger is en zo de wervelkolom goed ondersteunt.

Een van de voordelen van ‘n comfortschuim matras is de elasticiteit, waardoor kuilvorming amper ontstaat. Door de open celstructuur van de kern is de luchtventilatie uitstekend en kan vocht goed worden afgevoerd.

De comfortschuim matras is voorzien van een een antiallergische afdeklaag. De stretchhoes is aan 4-zijden afritsbaar, dus gemakkelijk te wassen. Hierdoor is de matras Fleur zeer geschikt voor mensen met een allergie.

Matras Fleur is uitstekend te combineren met elk type bedbodems, zoals boxspring, spiraal- of lattenbodem. De levensduur is zo'n 8 tot 10 jaar.

Dit matras uitproberen? Je bent welkom bij een van de dealers van Altijd Goed Slapen.
Meer informatie
EAN 9900030658763
Collectie Altijd goed slapen
Merk AGS